HTML

Irány Ausztria!

Friss topikok

Címkék

Archívum

Irány Ausztria!

2013.07.31. 22:30 buffybot

Magyarországon 10 egyszerű embert ha megkérdezünk, hova tervezik a nyaralást minimum 8 alkalommal halljuk a választ: Balaton. Ez szomorú. Nem csak mert kicsin hazánkban is rengetek szép és érdekes hely van még a nagyobbacska tavunkon kívül hanem azért is mert a magyar emberek köztudatában az aktív pihenés mint olyan nem létezik. A legtöbbük számára az jelenti a nyári kikapcsolódást, hogy kifekszenek a tópartra, napoznak és... ennyi.

09-P1010053

De azért szerencsére vagyunk egy páran akik a Balatonnál egy kicsit tovább tekintve másfajta kikapcsolódásra vágynak. Magunk is ilyen emberek vagyunk, ha és amíg tehetjük minden nyáron visszalátogatunk a kedves kis országba mely igazi kis ékszerdoboz, ha úgy vesszük. Teli van szebbnél szebb tájakkal, hegyekkel vízesésekkel, kitűnő állapotban maradt várakkal és számtalan megdöbbentően érdekes és gyönyörű értékkel.

De ha ide tévedtél ezt nyilván nem kell mondanom neked, nyilván már te is felfedezted az Ausztriában rejlő lehetőségeket vagy mint gyakorlott visszajáró vagy mint olyan aki bár még csak ismerkedik vele de már magával ragadta a kiaknázhatatlan szépségek országa.

Remélem minden ide tévedőnek hasznosak lesznek a megosztott tapasztalatok melyek egyben emlékül is szolgálnak útjainkról. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://iranyausztria.blog.hu/api/trackback/id/tr715436416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása